Informatie-avond Harmonics Frequentiemiddelen en Den Hoek middelen

Op donderdagavond 8 februari 2018  zal Eric Laarakker uitgebreid ingaan op gebruik en toepassingen van de door hem ontwikkelde middelen die verkrijgbaar zijn via de Holistische praktijk voor dieren Den Hoek. Deze middelen zijn in de afgelopen jaren binnen het netwerk van Den Hoek in de praktijk zeer effectief gebleken bij vele cliënten en patiënten met diverse (acute en chronische) aandoeningen (o.a. ziekte van Lyme). De middelen zijn geschikt om in te zetten voor mens en dier.

Eric start de avond met een informatieve lezing over informatie-geneeskunde. Hij gaat in op de recente ontdekkingen en toepassingen van geluid, licht, water en frequenties binnen de holistische geneeskunde. Ook licht hij toe waar frequentiemiddelen aan moeten voldoen om therapeutisch werkzaam te kunnen zijn.

Vervolgens gaat hij in op de Harmonics frequentie middelen en overige Den Hoek middelen.

Uniek aspect van de Harmonics Frequentiemiddelen is dat het van alle frequenties het gehele spectrum en dus ook de boventonen bevat. In kwartsglas met Esenca water als drager, zijn hier vele samenwerkende en elkaar versterkende frequenties uit diverse kwalitatieve richtingen verwerkt tot een harmoniserend samenspel van o.a. water, licht en geluid.

De frequenties worden op basis van de Den Hoek Lecher-antenne frequentie waarden® toegevoegd en versterkt met behulp van de betreffende golfbeweging en zijn tegenpool – Yin/Yang (mechanisch), Licht (elektromagnetisch), de Phispiralen Noord en Zuid, kleuren (natuurverf op natuurzijde), edelstenen, geluid en organotherapie. Hierbij is rekening gehouden met de stand van de zon door het jaar heen (m.b.v. de zonne-analemma). Per systeem c.q. Harmonics middel worden zo vele frequenties toegevoegd volgens een door Den Hoek zorgvuldig ontwikkeld protocol. Zo bevat Harmonics Lever bijvoorbeeld ruim 120 frequenties.

De Den Hoek middelen die aan bod komen zijn o.a.: APP, Microcomp vloeibaar 3x, Biofilm, Fungiboe, Gouden Roos, Montbalans, Hypo Balance, Hyaloco en de Vlo-Tekenspray.

Ben je (dieren)arts of therapeut en geïnteresseerd in het werken met deze middelen? Meld je dan aan voor de informatie avond op donderdag 8 februari a.s. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
Testers van de middelen zijn op deze avond tegen kostprijs te bestellen.

S.V.P. vooraf aanmelden (vol is vol) voor deze avond via info@healthcare-academy.nl.

 

Healthcare-Academy Den Hoek ~ Bisschopsweg 2 ~ 3732 HW De Bilt (Nederland) ~ T:+31 (0)633688491 E: info@healthcare-academy.nl

 

Volg ons via  Facebook:

                                              

 

 

©2011 Healthcare- Academy Den Hoek || Concept : Techmarq ; ontwerp : Dedicated People; Techniek : Manipal Digital Systems